En kanon

Feministbiblioteket har börjat offentliggörandet av den feministiska litteraturkanon som valts ut på bloggen med hjälp av oss läsare och en jury. Jag anar möjligheten till en vår- eller sommarläsningsutmaning då flera av de böcker jag har olästa i listan är sådana som jag gärna skulle vilja läsa. Anyone for feministisk temaläsning?

6 svar på ”En kanon”

    • Blir superinspirerad av alla böcker som dyker upp hos dig just nu, har börjat sätta ihop en lista över vad jag läst och vad jag vill läsa, den kommer här när hela kanon är presenterad.

      Svara
  1. Det skulle vara roligt med en feministsik temaläsning, men jag upptäckte till min förvåning att jag nästan läst väldigt många av böckerna på listan, utan att egentligen tänkt på att dom var just feministiska, utan bara riktigt bra litteratur.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.