Jag pinnar lite bara…

Det tog ett tag men nu börjar jag fatta grejen med Pinterest. Tyvärr kanske vi ska säga. Så nu vet ni var jag är när jag inte orkar blogga… Å andra sidan verkar det vara lite av en typisk besatthetsgrej för mig, i lördags var det fantastiskt kul men nu när jag inte hunnit sitta med det på några dagar så har jag börjat tappa intresset igen. Så det går nog bra det här också 🙂

Pinterestar ni? Mycket?

8 tankar på “Jag pinnar lite bara…”

  1. Pinterest har jag ingen erfarenhet av, men det kliar ju lite i fingrarna när jag tänker på det. Inte så att jag egentligen behöver fler saker att pilla med, men lite roligt måste man ju ha!

    Svara
  2. Haha underbart!!! Det är där jag är när jag inte bloggar jag med. Det är helt beroedeframkallande 😀 Du hittar mig förresten på det originella namnet: Lingonhjarta

    Svara
  3. Jag som brukade riva ut bilder ur tidningar o spara i skokartonger fastnade sabbt när jag väl började, däremot är jag inte där dagligen Då är det värre med Instagram

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.