16 april 2024

Bästa planen någonsin

Tänk er följande: Trött bokbloggare besatt av Hilary Mantels böcker om Thomas Cromwell får twittermeddelande om att Wolf Hall och Bring up the bodies ska sättas upp som teater vintern 2013/14. Tänk er vidare att likaledes Doctor Who-besatta bloggaren vid närmare kontroll av detta upptäcker att det också sätts upp en Shakespeareföreställning med David Tennant under samma period. Tänk er de diskussioner som fördes i bloggarens hem den kvällen – exalteringen, de högfrekventa glädjetjuten osv osv.

20130319-201403.jpg

Bloggaren är som ni kanske förstått (finns det fler som är besatta av Who och Mantell samtidigt?) jag. Och i går bokade jag biljetter till Wolf Hall och Richard II. Bring up the bodies får anstå, en kan ju som bekant inte få allt här i livet – har jag tur så filmar de spektaklet så jag kan titta senare.

Så nu vet jag vad jag har att se fram emot i början av januari nästa år. Planering is da shit! Jag förstår att ni alla avundas mig helt enormt, den enda tröst jag kan ge är att det finns biljetter kvar 😉

6 tankar på “Bästa planen någonsin

    1. Kul, lycka till med biljetter och barnpassning! Jag hoppas också på att barnpassningen ska lösa sig på magisk väg…

  1. Åhhh jag vill egentligen inte läsa om sånt här för det man inte vet har man inte ont av men man kan ju hoppas att man kommer iväg dit igen, även om jag va där förra veckan 😉

  2. Nu har ni verkligen något att se fram emot! Ett sådant osannolikt sammanträffande att teatrarna spelades under samma tidsperiod. Angående barnvakt så kan jag inget lova, men däremot viska, att ni kan ju fråga en bloggare i närheten som har barn i era fiktiviteters ålder.

    1. Vilken snäll viskning, vi får se om jag viskar tillbaka men troligen kan nog småfiktiviteterna inhysas hos sina morföräldrar. Möjligen kan den vänliga bloggaren bli lite avskräckt när hon får höra att senaste gången vi begav oss till London blev vi insnöade, fyra dagar försenade och höll på att missa julen med barnen… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.