Till låns

Bibblohögen, aka Det dåliga lässamvetet. Så många böcker jag vill läsa ögonblickligen, så lite tid… Men till slut ska jag väl komma fram till dem också. Har ni läst? Finns det rekommendationer om läsordning?

20130319-202433.jpg

8 svar på ”Till låns”

 1. Jag tycker: Läs Neil Gaiman! Yarden är jag förstås själv nyfiken på, så du kan ju läsa den och sen kan jag se vad du tyckte..
  Men överlag. Om valet innefattar Neil Gaiman så är det vad jag skulle läsa.

  Svara
 2. Jag skulle satsa på Yarden, den är helt fantastisk. Jag är en stor fan av Kristian Lundberg och Yarden är ett mästerverk. Man måste bara läsa den. Sedan så skulle jag nog läsa Var är alaska, läste den nyligen och den kommer jag bära med mig. Sorglig, men vacker på sitt sätt.

  Svara
  • Å vad härligt det låter, spännande att jag lyckats samla på mig iaf två böcker som lämnat så viktiga avtryck hos dig.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.