Imorgon = Austendag

Imorgon är det dags, inte bara för ägg- och godisätning utan också för Austendag! Publiceringsschemat hittar ni här nedan och det enda som finns attt tillägga är att jag också kommer sammanfatta dagen under söndagen. Och så att jag tror att det kommer bli förträffligt roligt också 🙂

Austendagen 2013

10:15 Books ABC
10:30 Tystnad
11:45 Books ABC
13:15 Books ABC
15:00 Books ABC
16:00 Bakbokmat

8 svar på ”Imorgon = Austendag”

 1. Jag skäms verkligen. Hade sett fram emot detta men jag får inte ihop det till något vettigt till imorgon… Hade planerat ett inlägg kring Pride and Prejudice och Pride and Prejudice and Zombies… Återkommer i frågan. Förlåt att jag nu stör ditt fina schema 🙁

  Svara
  • Det är absolut ingen fara! Ibland hinner man helt enkelt inte med. Jag plockar bort dig från schemat men du får jättegärna höra av dig när du skrivit inlägget så jag kan lägga in en länk i efterhand. Låter som en väldigt intressant text.

   Glad påsk!

   Svara
   • Tack snälla! Jag hör av mig när jag är klar. Och glad påsk till dig också! Här frossas det så mycket i godis att jag inte förstår hur någon, varken stor eller liten, ska lyckas få i sig någon näringsriktig kost alls under helgen 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.