Liebster

20130331-100631.jpg
Lyran har förärat mig en Liebster blog award. Jag är förstås mycket glad över denna påskpresent och följer lydigt reglerna som går ut på att svara på frågor och skicka vidare.

Vad ville du bli när du var liten?

Jag ville under en period, av oklar anledning, bli förskollärare. Och författare, och faktiskt också bibliotekarie (inte när jag var liten kanske men uppåt tonåren)

Vad är du idag?

Bibliotekarie, fd forskare, förälder, bokmal, you name it! Jag är precis det jag vill vara, och är dessutom klok nog att vara djupt tacksam.

Vart vill du helst resa?

Jag är ju jobbigt nog inte särskilt mycket för att resa. Jag trivs bättre här där jag kan sitta under min korkek och läsa mina böcker… Men jag ser ju förstås väldigt mycket fram emot vinterns Londonresa…

Var ser du dig själv om fem år?

Här. Ingen aning förstås men jag tror inte att jag flyttat allt för mycket på mig.

Rött eller vitt?

I vilket sammanhang? Vin? Vitt. Godis? Rött. Färg? Rött.

Sommar eller vinter?

Eftersom jag verkligen avskyr vintern från det djupaste djupet av mitt hjärta så får jag säga sommar. Men jag är också djupt förälskad i såväl vår som höst så från nu och fram till kanske oktober det är min tid det 🙂

Skog eller hav?

Skog. Den melankoliska, djupa värmlandsskogen.

Vad gör dig ledsen?

Sånt som jag inte skriver så mycket om här på bloggen, sorgligheter i verkliga livet.

Vad är det bästa du vet?

Vad kan jag svara annat än mina barn? Tur att det är sant också 🙂

Att välja fem bloggar att skicka vidare till visade sig förstås väldigt svårt, så jag fuskar och skickar Liebster blog award till de fantastiska bloggar som var en del av Austendagen – Books ABC, Tystnad, Beroende av böcker, Mamma Jakeline, Skuggornas bibliotek, Fantastiska berättelser och Bakbokmat. Tack för fint samarbete och många inspirerande inlägg!

5 svar på ”Liebster”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.