Hyllvärmare för april

Dags att planera aprilläsningen och jag hoppas att ni vill fortsätta hjälpa mig. Förra månaden var ju förträfflig då jag läste tre av fyra böcker och de ni valde var fenomenala. Månadens hög består av böcker som stått mer eller mindre länge i min hylla men som jag nu vill få lite ytterligare inspiration att ta tag i. Omröstningen stänger på onsdag, det går bra att rösta där eller i kommentarerna. Tack för hjälpen!

20130331-172151.jpg

[poll id=”3″]

Uppdatering Nu är omröstningen avslutad och Amatka vann storstilat. Jag kastar mig över den omgående. Tack för hjälpen, ni är bäst!

8 svar på ”Hyllvärmare för april”

 1. Oj, där kan jag ärligt erkänna att jag inte har en aning då alla titlarna är helt okända för mig. Och detta var ju förstås inte en jättekonstruktiv kommentar… men jag kan ju passa på att önska ett gott slut på påskhelgen!

  Svara
  • Tack detsamma! Då kan du kanske få tips om nya författare genom min läsning, det är ju aldrig fel. Sörja för de sina är fortsättning på fenomenalt fina Att föda ett barn och Karin Tidbecks novellsamling Jaggannath tyckte jag mycket om närjag läste i december. De andra två är nya bekantskaper också för mig.

   Svara
 2. Jag säller mig till skaran bakom Amatka, mest för att jag själv behöver bli pepp på boken. Den verkar hur intressant som helst och ändå knuffar jag den bakåt i bokhögen för att det dyker upp något annat mer spännande/brådskande hela tiden.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.