Ni undrar vad jag gör?

Inget särskilt faktiskt. Snorar, sover, läser Ett kort uppehåll på vägen till Auschwitz och Amatka (ingen skrattfest direkt). Hoppas på att förkylningen inte ska ödelägga mitt Stockholmsbesök inklusive Eddie Izzard på lördag. Och igår köpte jag hela Sagan om Isfolket på Tradera. Lite såna saker bara…

Ni då?

14 svar på ”Ni undrar vad jag gör?”

 1. Haha! ”Och igår köpte jag hela Sagan om Isfolket på Tradera”. Vad lycklig jag blir av sådana textrader. 🙂 Bara i bokbloggosfären liksom.

  Hoppas du blir frisk snart och att Eddie Izzard är bra!

  Svara
 2. Jag gör praktik (VFU) på en barnavårdscentral. Jätteroligt! Men jag blir hemskt trött av alla nya intryck.

  Annars läser jag Mansfield park, och lyssnar på Förr eller senare exploderar jag.

  Tycker vädret är kallt och längtar till sommaren.

  Ropar: vik hädan! till din otäcka förkylning. Krya på dig!

  Svara
  • Håller med om vädret! Och så är det förstås två riktigt bra böcker du läser, kul VFU dessutom 🙂 Och tack för uppläxningen av förkylningen 🙂

   Svara
 3. Hoppas du kryar på dig! Låg själv nedbäddad förra veckan och plöjde böcker blandat med att se massa film och visst kan det vara mysigt men man gör det ju hellre frisk än sjuk 🙂

  Svara
  • Tack! Det har sina fördelar förstås men allt det där gör en ju helst frisk, när hjärnan är med och inte helt omtöcknad av feber…

   Svara
  • Tack! Visst är det ett bra köp! Jag rensade bokhyllor i helgen och insåg att jag skulle kunna klämma in 47 böcker till, sagt och gjort…

   Svara
 4. Hoppas du blir kry snart. Såg Eddie Izzard i Linköping i tisdags. Även om recensionerna varit lite halvljumma så tyckte jag att det var hysteriskt roligt.
  Tips om du inte redan sett den är att kolla in ”Death star canteen” på youtube innan.

  Svara
  • Har för mig att recensenterna var lite ljumma förra gången också men det var också hysteriskt roligt (har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv). Älskar ”Death star canteen”, ska absolut se den igen som förberedelse, tack för tipset!

   Svara
 5. Jag älskade sagan om isfolket när jag läste den i tonåren, har vaga minnen av den. Jag undrar om jag skulle tycka om den lika mycket idag. Kom i håg att det var en vän till mamma som hade alla 42 böcker eller hur många det nu var och som kom på besök o hade med sig nya böcker varje gång. Det var en högtidsstund.

  Svara
  • Jag har också såna där tonårsminnen kring serien och läser numera om böckerna med jämna mellanrum. Så bra som då blir de förstås aldrig…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.