21 april 2024

Lite eld och lågor

Jag förstår att alla redan sett det här, jag brukar inte direkt vara först med (någonting) sådant här. Men senaste trailern för Cathing fire lovar rätt gott. Förvisso får vi inte se så mycket av det som ska hända men den nya bekantskap vi gör räcker gott för mig. Philip Seymore Hoffman. Typ världens bästa skådespelare. Med Donald Sutherland. I samma film där Woody Harrelson kommer fortsätta briljera som Haymitch. Jag död ”stora och fantastiska skådespelare”-döden här borta. Det är inte på något sätt så att jag längtar till november men jag säger bara det att när den förfäriga månaden kommer finns det i alla fall ett rejält ljus i mönstret i år.

Trailern finns här

3 tankar på “Lite eld och lågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.