14 svar på ”John Green-vägledning tack”

 1. Jag är också mycket intresserad av att ta del av resultatet av vägledningshjälpen pga läste nyligen The Fault in our Stars och älskade (oförutsägbart nog…). Spontant tänker jag kanske Where’s Alaska?

  Svara
  • Det har varit min spontana tanke också men jag är villig att böja mig för expertisen om någon har andra förslag.

   Svara
 2. Jag har läst alla utom en som jag håller på med nu, den känns som 13 reasons why, har glömt vad den heter.

  Älskade Looking for Alaska och An Abundance of Catherines, så ta den du känner för. Ingen är på Stars gråtnivå, dock.

  Svara
 3. Jag hållet på med The fault in our stars nu. Jag är alldeles förtrollad över hur bra den är, men tårarna ligger hela tiden redo att rulla ned för kinden.

  Svara
 4. Hej.
  Jag tycker ”Paper Towns” var bättre än ”Looking for Alaska” och inte heller att glömma ”Will Grayson Will Grayson” (eller ”Den andra Will Grayson” som den heter på svenska) samarbetet mellan Green och David Levithan. Fantastisk rolig.

  Svara
 5. Jag gillade ”An Abundance of Katherines” när jag läste den förra året. Även mina elever på gymnasiet som har läst den tyckte att den var en hit.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.