Världsbokdagen…

…hur fira den? Själv har jag ju som vanligt jobbat lite med böcker och just nu umgås jag med dessa:

20130423-173944.jpg


Läser lite, för in nyanlända böcker i ”rullorna” och funderar lite över i vilken ordning de ska läsas. Mer än så blir det inte idag. Men misströsta inte, lite världslitteratur blir det, lösa tankar och kanske till och med djupare funderingar och resonemang med Enligt O. Om några veckor.

Hur avnjuter du bokens dag?

4 svar på ”Världsbokdagen…”

 1. Jag har lovade barnen att få dubbel godnattsaga, därefter blir det förhoppningsvis läsning av Mansfield Park för mig. Dessutom fick Världsboksdagen ett inlägg även på min blogg. Egentligen har jag lite svårt att förstå grejen med diverse ”dagar”, men vill så klart uppmärksamma de som handlar om särdeles bra saker (böcker i allmänhet, barnböcker, kladdkaka, kanelbullar osv).

  Svara
  • Låter som ett bra firande tycker jag! Brukar också bara högtidlighålla de dagar som har med choklad och böcker att göra 😉

   Svara
 2. Jag tyckte att Rädda mig inte faktiskt var bättre än den förra! 🙂
  Annars firar jag väl inte så storslaget, har dock fått med mig ett par böcker från ett bokbytarbord

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.