Beslutsangst

Idag fördriver Bokbabbel tandvärksmåndagskänslan med att tänka på bokmässan. Själv gör jag sedan några veckor tillbaka mitt yttersta för att inte tänka på mässan alls. Eftersom jag inte ska åka. Inte. Ska. Åka! Det är ärligt med lite gråt i bröstet jag konstaterar det. Rubriken ovan anspelar sålunda inte på ångest över beslutsfattandet, det är redan avklarat. Nu är det mer jobbigt för att det faktiskt inte blir. Anledning? Familjelogistiska saker, och så är det ju det där med den fantastiska Londonresan, en kan som bekant inte få allt. Men ändå… Visst finns det väl någon mer som inte ska åka och som kan angsta tillsammans med mig i september? Någon? En endaste liten bokbloggare?

20 svar på ”Beslutsangst”

 1. Neeeeej! Jag som har glatt mig så åt att Helena D äntligen kommer, och så trillar du bort i stället 🙁 Och vet inte heller hur det blir med Bokomaten när hon har en pocket att tänka på..

  Fast jag förstår ju nog. I år har jag ju ännu lyxen att få seminariekortet gratis, hur det blir med mig och mässan nästa år vet jag inte. Men DIT är det nog ännu lite för långt att planera, till och med för mig 😛

  Svara
  • Jamen jag vet, superdupertrist, och nu när Helena kommer och allt… Jag har inte heller planerat 2014 (lite magstarkt också för mig…) men jag har svårt att tro att jag inte åker då efter ett års abstinens. Å andra sidan kanske alla ni andra tar paus då…

   Svara
 2. Ja jag har ju bytt jobb o får som bekant inget kort gratis i år så får se hur det blir med det. Men jag bor såpass nära att det nog iaf blir nån dag men tror ej på alla fyra.

  Svara
  • Jag har fortfarande någon sorts katastrofplan att åka ner till enbart lördag men det stannar nog vid att vara en snuttefilt, det lockar trots allt inte oerhört att resa sju timmar för att uppleva mässans värsta dag…

   Svara
 3. Du kan räkna med mig som syster i misären! Jag har, vilket egentligen är helt osannolikt, redan nu jobbgrejer inbokade precis de dagarna som bokmässan är. Inte en chans att jag kommer loss. Vilken annan vecka som helst under hösten hade funkat, men inte den. Gaaah! Så det kommer alltså finnas åtminstone en person som kommer vara din med-angstare…

  Svara
 4. Jag kände såhär förra året… Skitjobbigt var det att inse att jag inte kunde en endaste dag av Bokmässans dagar… Men i år ska jag försöka åka åtminstone söndagen. (: Om ett år är det du som säger det jag säger nu (typ). Och då kanske det är jag som sitter i din sits igen…

  Tyvärr kan man ju inte få allt som du säger… Men visst hade det varit toppen om det gick. (: I alla fall vid speciella tillfällen. (;

  Svara
  • Jag har ju varit där de senaste tre åren så egentligen är det inte särskilt synd om mig… Hoppas du kommer iväg i år och får e riktigt rolig mässupplevelse!

   Svara
 5. Här har vi en till som inte åker. Vet med mig redan nu att både tid och pengar kommer saknas. Har bara varit på bokmässan en endaste gång, och det var år 2002… Så visst borde det ha varit min tur nu. Egentligen.

  Svara
  • Det är ju ett litet företag att ta sig iväg… Själv har jag haft förmånen att få seminariekort de senaste två åren men nu när jag vant mig vid det är det svårt att vara utan och de är aningens dyra…

   Svara
 6. Det verkar ju vara en himla trevlig tillställning så jag förstår din känsla. Men den kommer tillbaka den där mässan och London är INTE att förakta!

  Har själv aldrig varit på bokmässan men det är kanke något som jag bör göra någon gång, bara för att få ha upplevt.

  Svara
  • Det är en speciell upplevelse att besöka mässan, och förstås väldigt roligt att träffa alla bokbloggare. Men, som sagt, mässan kommer ju tillbaka varje år. Trots lätta ångesttendenser så vet jag ju att jag väljer rätt, Londonresan kommer bli extraordinär 🙂

   Svara
 7. Jag kommer inte heller att åka till bokmässan i höst 🙁 Vet att det kommer att svida att läsa alla underbara blogginlägg därifrån, men det känns bra att det finns andra i samma situation 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.