I like!

Att bli blurbad (citeras på bokomslag) eller citerad av förlag och författare är alltid lite speciellt och förstås väldigt roligt. Senaste tillskottet i citatsamlingen (nej, jag är ingen mästerfotograf):

20130507-182843.jpg


Boken är denna:

20130507-182909.jpg
Och hela recensionen hittas här.

7 svar på ”I like!”

  • Boel och Oscar av Josefin Sundström, en inte rakt igenom hyllande recension dessutom… Och det är lika roligt och överraskande varje gång (har väl inte så stor vana som det låter men några blurbar har det i alla fall blivit och jag har inte blivit blase’ ;-))

   Svara
 1. Stort grattis!! 🙂 Var med om det första gången för några veckor sedan och det var överraskande roligt. Blev fånigt glad faktiskt. Och sen när det upprepades igen strax därpå så visste stoltheten inga gränser.

  Svara
  • Tack och grattis till dig också 🙂 Jag tror att jag blivit blurbad tre gånger eller så (och det här räknas egentligen inte som blurb eftersom det är i inlagan inuti boken, men ändå…) och det är jättekul och lite obegripligt att någon faktiskt läst bloggen för det första och sen tycker att mina ord väger något i marknadsföringssyfte. Kul som sagt men än så länge har jag inte börjat skriva recensioner med tanke på att få till blurbvänliga formuleringar iaf 😉 Den dagen är det nog dags att sluta…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.