Sommarförberedelser

Det var ett tag sen nu men häromdagen orkade inte hålla mig längre utan var tvungen att köpa lite nya böcker. Så att jag vet vad jag ska pyssla med i sommar alltså….

20130510-133938.jpg


En av böckerna (Oates) ska ingå i ett lästema jag planerar att dra igång snart (väntar bara på den sista lilla beståndsdelen…), en (Life after life) har jag velat läsa ett bra tag nu, två av böckerna införskaffades pga min allt mer växande kärlek till John Green (recension av Var är Alaska kommer snart, men ni kan ju tänka er…). Den sista boken (McMahon) skyller jag helt och hållet på Lingonhjärta 🙂

Köpt (lånat eller läst) några trevliga böcker på sistone?

7 svar på ”Sommarförberedelser”

  1. Ser ut som intressanta böcker, särskilt McMahon. Aldrig hört talas om, men snacka om att bli intresserad bara på grund av omslaget 😉

    Svara
  2. Oj vilka bra val! Speciellt den där sista 😛 Jag är väldigt sugen på att läsa både Green och Atkinson. Och många fler McMahon. Och Oates som jag aldrig läst…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.