Någon sorts twitteravbrott

Sen igår någon gång kan jag inte twittra, mitt konto har blivit avstängt och eftersom jag inte hört något från twitter så har jag ingen aning om varför. Kanske för att jag skrev om onda clowner häromdagen… Hur som helst så är det därför jag för tillfället är mer än vanligt tyst på twitterfronten.

Med hopp om snabb lösning,
hälsar
hon som just nu nästan känner sig lite bad ass (avstängd från twitter liksom, det blir ju inte ens de mest högljudda galningarna)

6 svar på ”Någon sorts twitteravbrott”

 1. Men! Hur kan det ske?! Du är inte ens sökbar på Twitter längre: ”Sorry, that user is suspended.” Mycket märkligt. Fast nu när du säger det. Clowner är inte kul. Bara läskiga.

  Svara
  • Clowner är sjukt obehagliga och omnämnande av dem bör naturligtvis straffas men detta känns lite hårt… Ser att alla följare och följda är borta och det lär väl inte komma tillbaka även om de öppnar mitt konto igen. Suck! Ställer så smått in mig på ett twittertomt liv, för orka fixa nytt konto…

   Svara
 2. Jag är inte jättehaj på det här med reglerna kring Twitter men jag vet att man vid något tillfälle blir avstängd under en tid. En del twittrare har därför redan i förväg berättat om det. Vad anledningen var (ska ha uppnått en viss summa av något, tweets eller antal twittrare eller så) vet jag inte exakt. Kolla upp med duktiga twittrare som du har kontakt med på annat sätt/via andra medier så kan du säkert få en relevant förklaring.

  Svara
  • Hm, intressant, jag ska kolla upp när jag orkar lägga energi på det, just nu väntar jag på svar från twitter så vet jag säkert mer sen…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.