Twitteruppdatering

Nu verkar jag kunna använda twitter igen men alla mina följare och följda ser ut att vara borta, ni som följde mig tidigare får gärna kolla om jag finns kvar hos er eller om ni måste trycka på följknappen igen… Berätta gärna hur det ser ut!

Uppdatering: Nu ser det ut som om allt är tillbaka (eller i alla fall på väg ditåt) till det normala med följare osv *håller tummarna och hoppas*

2 svar på ”Twitteruppdatering”

  1. Det verkar lite mysko. Du fanns inte kvar bland de jag följer och jag kan inte följa dig igen. Jag kan trycka på följknappen men du dyker inte upp bland de jag följer och när jag går tillbaka till din profil så ser följknappen ut som att jag fortfarande inte följer dig. Upprepade försök men det verkar inte fungera!

    Svara
    • Allt är jättekonstigt men nu finns mina följare och de jag följer hos mig igen så jag hoppas på att det är någon fördröjningsgrej och att det ska vara ordnat snart. Tack för att du kollade!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.