Klick

Veckans bokbloggsjerka ställer frågan:

Vilka böcker har du klickat hem under den senaste veckan? Om du mot all förmodan inte har gjort det finns det säkert böcker som du skulle kunna tänka dig att klicka hem redan i dag?

Inga alls faktiskt, tro det eller ej. Sanningen är faktiskt den att jag lyckats hålla mig i skinnet riktigt bra nu under våren när det gäller bokinköp. Jag gjorde förvisso en förhandsbeställning på Bolton och Harris för några månader sen och så blev det en ny beställning för två tre veckor sen. I slutet av förra veckan klickade jag också hem några Langböcker att fylla ut luckorna i samlingen med. Men den här veckan alltså ingenting 😉 Och jag är just nu inte akut sugen på inköp heller, jag har så sjukt mycket jag vill läsa här hemma redan. Det skulle möjligen vara de där nyutgåvorna av Maria Langs tre första då, men jag lyckas nog hålla mig en stund till…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.