Länkkärlek från Linda och Glad midsommar!

Hur bättre fira sommarhelg än att dela lite bloggkärlek? Linda på Enligt O skickade mig lite länkkärlek tidigare idag och jag skickar förstås vidare och passar på att önska alla en riktigt fin och fantastisk midsommarhelg!

Man publicerar hela listan, även sin egen blogglänk, och lägger i slutet av listan till en länk till en blogg som man vill tipsa om (Det behöver inte vara en bokblogg). Därefter skriver man en kommentar till den man länkat till med en direktlänk till inlägget med länklistan. Den person som blivit länkad gör samma sak och förhoppningsvis kommer listan spridas till flera bloggar för att slutligen komma tillbaka till Författardrömmar.

Den som har den sista länken när klockan blir 22.00 den 23 juni publicerar hela listan i sin blogg och länkar i slutet av listan till Författardrömmar och skriva en kommentar i hennes blogg med en direktlänk till listan så att hon kan publicera den i sin blogg. Kontakta Författardrömmar om ni har några frågor.

Här är listan: 

1. Författardrömmar
2. Ninas film och bokblogg
3. 23 Minuter
4. C.R.M Nilsson
5. Monika
6. Lotten
7. och dagarna går…
8. Enligt O
9. Fiktiviteter
10. Lingonhjärta

1 svar på ”Länkkärlek från Linda och Glad midsommar!”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.