På mitt sängbord

20130626-091336.jpg

Med en bild så suddig att jag blev tvungen att filtra den svartvit vill jag idag delge en unik företeelse på mitt sängbord. Fyra på varandra liggande tegelstenar (500+ sidor). Judas barn och Broken harbour läser jag just nu. The Accursed har av oklar anledning legat där ett bra tag (någon som läst den?) och Wolf Hall väntar på att bli omläst på svenska den här gången, det är förstås riktigt fånigt men jag blir liksom helt lycklig av att veta att den finns på svenska nu (snart i alla fall) och att så många fler kan få uppleva den. Till detta kommer Salems lot som väl också är i tegelstensklassen (men inte riktigt väl? Det är en riktig kortis med King-mått mätt) som jag läser på platta vilket gör den lite mindre bildmässig….

Vad härbärgerar du på sängbordet?

10 svar på ”På mitt sängbord”

 1. En samlingsvolym med fyra böcker om Arséne Lupin, Skip Beat 21, ett vattenglas, min Iphone och Ipad samt en trave med tidningar. Ska städa det ikväll.

  Svara
  • Hm, ja, jag har ju några saker till på mitt sängbord (papper, fler böcker, bokmärken, kattkammar, kloklippare) men de förtränger jag lite nu…

   Svara
 2. Just nu är det helt otroligt rörigt på mitt sängbort. Tror att halva min hyllvärmarutmaning ligger där, bland annat. Just nu läser jag ”Mirakel” som jag fick av dig, men det ligger på köksbordet och tar igen sig efter frukostläsningen. Ska försöka hinna förbi biblioteket idag så att ”Flickan i skogen” kan få komma hem till mig.

  Svara
  • Det är härligt med bra böcker på sängbordet, så en kan välja efter vad en är sugen på för tillfället.

   Svara
 3. Åh, Broken Harbour läste jag förra sommaren! Ljuva minnen. Ska bli spännande att höra vad du tycker. Jag tyckte nog att det var Tana Frenchs mest komplexa roman hittills. Längtar efter nästa.

  Svara
  • Jag har kommit väldigt kort bit in i den men än så länge är den väldigt bra, och väldigt jobbig (är på brottsplatsen just nu…)

   Svara
 4. Har Beautiful Creatures överst i högen bredvid sängen. Ger snart upp hoppet om att komma igenom den, har hittills varit rätt seg. Under ligger Caprinia med döden, Gods of Gotham City och Accursed. Lovar gott.

  Svara
  • Kul att vi har Accursed gemensamt, blir spännande att se vem som kommer först till att faktiskt läsa den också 🙂 Har blandade känslor inför Beautiful creatures, en del av mig är lässugen, en annan misstänker att jag inte alls skulle gilla…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.