Ensam hemma

Så här är det: jag är ensam och övergiven av man och barn den här veckan och planen var helt klart att blogga som sjutton. Men, nu när jag har den där tiden så vill jag inte alls. Jag vill läsa och dricka saft på balkongen. Så då gör jag det. Idag bjuder jag dock på lite bilder från denna superspännande happening. Den som är intresserad får marsch pannkaka bege sig in på Instagram (ja, jag blir väl tvungen att testa det också men jag är total nybörjare så hav tålamod med mina eventuella rookiemisstag). Än så länge idag så har jag mest pysslat med jobb men nu är jag hemma och tänker hetta upp det hela med läsmaraton. Welcome to the madness! Berätta gärna för mig vilka jag bör följa på instagram också!

Uppdatering: Länken verkar funka lite sådär men jag heter Fiktiviteter också på Instagram om ni vill kolla

6 svar på ”Ensam hemma”

  1. Det låter alldeles underbart att läsa och dricka saft! Du gör helt rätt som gör det du är sugen på. Bloggmarathon kan du ha en annan gång. Jag har inte använt Insagram någon gång, men vill givetvis önska dig lycka till. Däremot funderar jag på att börja med Twitter. Är det något du rekommenderar?

    Svara
    • Jag trivs väldigt bra på twitter, även om jag har perioder av djup oföretagsamhet där också. Det är ett väldigt trevligt ställe så jag tycker absolut att du ska testa om du har lust!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.