16 april 2024

Ett sommarlov

Nu tar jag semester (igen) och för er kära bloggläsare betyder det färre inlägg (några är tidsinställda), glesare med kommentarsvar och noll aktivitet på sociala medier (med troligt undantag för instagram). Jag ska helt enkelt kämpa rätt hårt för att hålla mig borta från tekniska prylar och medier de närmaste tre veckorna. Hoppas vi får en skön paus hörrni! Och förtvivla icke om ni känner att ni har svårt att uppnå samma avslappningsnivå som jag nu tänker sjunka ner i, vänd er bara till avslappningsgurun i den här länken, en övning om dagen borde räcka (OBS! Doctor Who-humor, troligen något obegripligt för alla som aldrig skådat en Dalek, förlåt)…

12 tankar på “Ett sommarlov

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.