21 april 2024

Tre på tre 2013

Trots mitt monumentala misslyckande från förra året (läste en av böckerna tror jag, delrapporten såg ut såhär)gör jag nu ett nytt försök med tre på tre-utmaningen som pocketlover anordnar. Under september, oktober och november tänker jag läsa tre böcker som på något sätt kopplar an till älvor och fevärlden. Mycket riskabelt, det finns mycket dåligt inom den branschen men jag tror verkligen på de här böckerna. Det blir Don´t breath a word av Jennifer McMahon, War for the oaks av Emma Bull och The poison eaters av Holly Black.

Ska du vara med och vilka tre läser du i så fall?

14 tankar på “Tre på tre 2013

  1. Jag ska vara med för första gången och läsa Dödssynden av Harper Lee, Borta med vinden av Margaret Mitchell och Huckleberry Finns äventyr av Mark Twain. Tre gånger amerikanska södern alltså. Tycker att det ska bli jättekul!

    1. Det låter som en toppentrio, blir spännande att höra vad du tycker sen. Jag har inte läst någon av dem men är väldigt sugen på Dödssynden.

  2. Av de böcker du tänkt läsa är åtminstone Don’t breathe a word riktigt , riktigt bra! De andra är det förhoppningsvis också, men jag har inte läst dem. Själv tänkte jag ge mig i kast med tre Ond-bråd-död-böcker: Ghost orchid/Carol Goodman, Darkness my old friend/Lisa Unger och Sharp objects/Gillian Flynn. Tror det blir väldigt bra det också… 🙂

    1. Låter väldigt bra det! Jag har bara läst Flynn och annat av Goodman av dina böcker men det låter som en fin trio

  3. Oj, oj, oj älvor och feer ligger långt bort från min läsvärld. Det ska bli mycket spännande att läsa om dina böcker.

    1. Jag har inte läst en enda Peter Robinson, ska nog testa honom… Det är alltid lite imponerande att gå i mål med en längre serie, heja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.