Den mycket logiska vägen till en gigantisk bokbeställning

Allt börjar med att maken frågar om det inte skulle vara snyggt med några nya bokhyllor i vardagsrummet (ja, det är sant och till och med utan osynliga påtryckningar från mig). Jag svarar naturligtvis ja och skyndar på trippen till det stora möbelvaruhuset.

Efter diverse skruvande och bokflyttande inser jag att det finns hur mycket plats som helst för böcker helt plötsligt, tomma hål i hyllorna… Vad göra? Köpa nya böcker förstås! Varför inte konsultera ”to read”- avdelningen på Goodreads (varning utfärdas, detta är ett mycket riskabelt tidsfördriv!)? Resultat – se nedan (observera då att några av nytillskotten inte fastnade på bild…).

 

20130730-142120.jpg

20130730-142136.jpg

20130803-213907.jpg

Hittar ni några favoriter i mina högar? Några felköp?

11 svar på ”Den mycket logiska vägen till en gigantisk bokbeställning”

  • Det kommer ganska snart en rec på just McKinley, jag har läst men ligger en aaaning efter med recenserandet… Kort kan jag säga att den är helt ok men inte så bra som den kunde ha blivit, typ.

   Svara
  • Men visst, en helt perfekt äkta hälft 🙂 Och Asylum ligger väldigt bra till i läshögen just nu, verkar väldigt bra.

   Svara
  • Jag letade reda på Campbell delvis via dig, du hade skrivit något positivt om henne som jag hittade när jag egentligen var ute efter omdömen om Mina och Rendell tror jag, så hon fick följa med :-). Verkar väldigt lovande.

   Rapport om Asylum kommer!

   Svara
 1. Whoa, ja Goodreads är farligt. Nu går det inte lika lätt att glömma bort alla de 359 böcker en kommit på att en vill läsa i framtiden 🙂 Deras rekommendationer är inte helt fel ute heller kan jag säga nu efter att ha provat på några förslag baserade på mina lästa och betygsatta böcker.

  Svara
  • Jag är väldigt nöjd med deras tips faktiskt, en del går ju bort men det märker en rätt snabbt vilka det är tycker jag. Har hittat många guldkorn på det sättet.

   Svara
 2. Förmågan till bokhylleinköp är vad som skiljer agnarna från vetet när det gäller män. Hoppas du blir nöjd med böckerna! (Att du är nöjd med maken utgår jag ifrån;))

  Svara
  • Jag är mycket nöjd med min make, han är exemplarisk på många sätt och vis. Böckerna är också till belåtenhet 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.