Kinghelgen

På något sätt har jag lyckats slarva bort inlägget där jag bjuder in till temahelg om Stephen King… Fråga inte hur och vad annat som kan tänkas ha försvunnit men så är det tydligen.

Jag kör alltså en temahelg (likt Whedonhelg och Doctor Whohelg tidigare år) om Stephen King den 21-22/9 och jag vill oerhört gärna ha sällskap! Alla ni som vill vara med och skriva Kingrelaterade blogginlägg – maila mig (fiktivahelena@gmail.com) senast onsdagen 18 september så skickar jag sen ut ett publiceringsschema. Eftersom jag slarvat bort förra inlägget så finns inte heller kommentarerna kvar så alla som vill vara med men inte mailat mig om detta, gör det så jag inte missar någon!

1 tanke på “Kinghelgen”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.