Deckare var det ja…

Låt mig presentera – hon som inte läser deckare och hennes sommardeckarfacit. Mohahahaha, jag har liksom inte läst annat än deckare av alla de slag… Det har varit Rosman, French och MacKinnon, Rendell, Hellberg och Bolton… Och så Lang förstås, och i eftermiddag kommer en samlingsrecension av två böcker i Val McDermids serie om Tony Hill och Carol Jordan. Helomvändning! Och jag ångrar mig verkligen inte…

4 svar på ”Deckare var det ja…”

  1. Jag trodde aldrig att jag skulle bli någon som läste deckare, sådant var för andra inte för mig. Men sedan upptäckte jag vilken fantastisk värld den ändå är som Bolton, Flynn, Bauer, Kepler, George m.m. Jag ångrar aldrig att jag släppte in denna värld i min läsvärld, för ibland är det så att det enda jag känner för att läsa är just deckare.

    Svara
    • Jag hade en period för över tio år sen då jag bara läste deckare, mest Mankell och Minette Walters men sen fick jag nog någon sorts överdos. Nu har jag hittat tillbaka, men är fortfarande allergisk mot svenska deckare, kanske dyker det till slut också upp någon sån jag gillar…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.