Viktigt meddelande till #boblmaf

Stoppa pressarna! Trots min tårfyllda snyftarhistoria från i våras om att jag inte skulle kunna åka på bokmässan i år har jag nu packat väskorna (nåja..). Det blir förvisso inga nya visitkort (instagramkontot hade ju annars legitimerat sådana) men resa och hotell är bokade och seminariekort inköpta. Torsdag och fredag stannar jag och planen är sjukt många seminarier, långsamma promenader på mässgolvet, fika och inspirerande bloggtankar. Allt detta naturligtvis gärna i sällskap av bloggkompanjoner och/eller biblioteksfolk från när och fjärran. Hurra hörrni, nu känns allt mycket bättre!

20130903-165642.jpg

14 svar på ”Viktigt meddelande till #boblmaf”

  1. Åh vad roligt! Jag står precis som förra året i valet och kvalet. Jag vill så gärna, men känner mig inte som klockrent mässmaterial. Sen är jag ju gräsligt sugen på ett seminariekort, men det ser inte aktuellt ut . Tyvärr. Hade varit superkul att träffas. Vem vet…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.