21 april 2024

Utmaningskoll

Hög tid att titta lite på aktuella läsutmaning… Tre på tre-utmaningen har precis dragit igång och där har jag inte hunnit börja än, men jag befinner mig i startgroparna. Med boktolvan börjar det dra ihop sig på ett annat sätt och vi kan väl säga att det går framåt men långsamt…

Åtta författare har jag läst vilket lämnar fyra författare på fyra månader vilket naturligtvis är möjligt. MacMahon ingår ju i tre på tre-utmaningen och Denise Mina och John Harwood håller jag på med just nu. Kate Atkinson och Harper Lee ligger bra till i den oändliga läshögen liksom Steven Fry vars Moab is my washpot jag faktiskt är halvvägs igenom. Det finns hopp om succé (för första gången) alltså, men det är långt ifrån säkert. Min läsning styrs rätt mycket av spontanitet och recensionsexemplar också…

Hur går det för er med era (eventuella) utmaningar?

4 tankar på “Utmaningskoll

  1. Jag är med i en hyllbärmarutmaning hos Bokmal73 som går ut på att plocka fram 10 hyllvärmare och sedan läsa 5 av dem under ett års tid. Jag överraskade mig själv genom att vara klar efter halva tiden! Istället för att läsa de återstående 5 böckerna stoppade jag in de i bokhyllan igen, och hoppade glatt på Lyrans världsomsegling. Håller på med Wolf Hall som är fantastiskt bra, men mycket tidskrävande. Lycka till med utmaningarna!

    1. Starkt jobbat med hyllvärmarutmaningen! Kul att du gillar Wolf Hall, den kräver en del men är värd varje minut och ansträngning!

  2. Jodå, det går rätt bra faktiskt. När det gäller tre-på-tre så var jag faktiskt klar innan september ens började. Ska se till att få mina tankar om de böckerna på pränt innan jag hinner glömma bort dem. Jordenruntutmaningen pågår för fullt. Wolf Hall gäller även för mig. Tar omotiverat lång tid dock vilket stör mig lite.

    1. Wow, imponerande med tre på tre där! Wolf Hall tog mig tre månader att läsa ut och då läste jag bara den så visst tar den tid, hoppas du tycker det är värt det för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.