21 april 2024

Alla dessa sociala medier…

Just nu är jag lite trött, har inte riktigt kommit igång med allt nätligt efter semestern (den har förvisso varit över i en månad men det känns som en vecka, max). Bloggen är mest recensioner, inget egentligt fel med det men jag känner att jag inte riktigt hinner allt jag vill. Jag har ju inte ens firat fyraårsjubileet… Den som inte kan få nog av Fiktiviteter har dock chansen också när bloggen är lite trött, jag finns ju här också:
Facebook: Som människa facebookar jag minimalt, som blogg lite mer. Fiktiviteter-sidan uppdateras främst med länkar till inlägg men ibland också med annat.
Twitter: Här är jag inte heller superaktiv just nu, men rätt vad det är så smäller det till och jag twittrar som sjutton…
Instagram: Här är jag också periodare men insta är helt klart mitt roligaste sociala medium just nu. Var annars kan man få 18 likes för en punchrulle 😉
Goodreads: Här uppdaterar jag dagligen vad jag läser, vad jag gillar och vad jag vill läsa härnäst.
Pinterest: När jag är som allra tröttast och inte orkar läsa, blogga eller över huvud taget kommunicera kan jag försjunka i bildpinnande i timmar. Det finns uppenbarligen ingen gräns för hur många anslagstavlor en kan hitta på…

Var håller ni till när ni inte är på bloggen, i verkligheten eller bokvärlden? Finns det fler sociala medier jag borde testa, när jag orkar?

6 tankar på “Alla dessa sociala medier…

  1. Då lägger jag in ett önskemål om tips på bra Pinterest boards. Jag gillar quotes mest, ifall du ville veta 😉 Gärna från böcker. Eller författare. För att nischa in det till bloggen lite 😉

  2. Jag är nog mest aktiv på mina bloggar och instagram, facebook är jag inne på jämt men uppdaterar inte min status så ofta. Blir stressad av att försöka hinna med allt, har ju fullt upp med att läsa böcker och jaga dottern som börjat krypa precis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.