16 april 2024

På tal om nomineringar

Förra året hade jag den oerhört stora äran att vara en av tre finalister till Forma Books blog award (som Enligt O vann mycket välförtjänt). Det vill jag naturligtvis gärna vara i år också och vill ni nominera Fiktiviteter så blir jag förstås väldigt glad (och då mest för att ni gillar bloggen såpass mycket att ni vill göra det, inte främst för prisets skull faktiskt). Själv sitter jag och filar på en lista över bloggar att nominera och det som främst slår mig är hur fantastiskt många fina bokbloggar av olika sorter det finns. Vi är så himla bra! #boblmaf FTW!

4 tankar på “På tal om nomineringar

  1. Håller med om att det finns väldigt många bra bokbloggar! (Och jag hoppas fu vet att Fiktiviteter är en av mina absoluta favoriter.) Måste börja fundera ordentligt på vilka jag vill nominera, så jag hinner få in nomineringarna i tid. Allra svårast blir det nog att bestämma sig för bästa recintionen.

    1. Jag håller med, recensionerna är jättesvåra att välja! Jag har nominerat bloggar, allmänna och nischade, men just recensionsdagen har jag inte kommit till än…

  2. Jag gillar att vi alla skriver om böcker, men ändå lyckas det bli så många olika personliga bloggar. Vi skriver ju trots allt ”bara” om böcker eller bokrelaterade saker. 🙂

    1. Det är verkligen fascinerande och roligt att det finns lika många sätt att skriva om böcker och läsning på som det finns bloggare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.