En delrapport från tv-serieträsket

Jag har lovat att ägna sista helgen i november åt en megarapport från mina tv-seriemånader och så blir det förstås. Men jag måste ju rapportera att den första serien ni valde åt mig, Veronica Mars första säsong nu är sedd och, förstås, djupt älskad. Jag har utövat milt våld på mig själv för att inte genast slänga mig över säsong två… Nu ser jag istället den serie ni röstat näst mest på, Mitt så kallade liv

Jag har det alltså helt formidabelt bra här bland mina serier. Den enda baksidan är väl att läsfrekvensen gått ner eftersom jag börjat fuska med den där titta varannan kväll, läsa varannan kväll-rutinen. Lyxproblem, fantastiskt fina lyxproblem! Fortsätt gärna rösta och hjälpa mig vidare, ni är så bäst på det här!

6 svar på ”En delrapport från tv-serieträsket”

 1. Oh så roligt att du älskar Mars!!!

  Försökte se My so called life men begrep mig inte på den. Videon hade askass kvalitet också, och ljudet var dåligt. Det kan ha inverkat.

  Svara
  • Jag tror det är en underdrift att säga att jag älskar Mars faktiskt, min besatthet kommer avhandlas nogsamt i slutet av november (då jag med all säkerhet sett alla tre säsongerna), och den har antagit episka proportioner redan.

   Har bara sett ett avsnitt Mitt så kallade liv så här långt och älskar inte än men jag hoppas fortfarande…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.