Fiktiv november

Fiktivnovember.JPGNovember är årets tristaste månad och i år tänker jag göra en insats för att motverka det. Det som ska glimra i november är en tävling med världens absolut bästa vinstpaket som hägrande slutpunkt. Eftersom Fiktiviteter firat fyraårsjubileum ”nyligen” blir det fyra vinster som delas ut. Lite sent att fira något som hände i somras? Jovisst, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge vet ni väl 🙂 Och dessutom är det bäst att ta vara på alla ursäkter nu när november sänkt sig över oss.

Jag kommer ställa fyra frågor, en per novemberfredag och så är det bara för er att svara i kommentarerna eller i egen blogg. Jag kommer också ställa frågan på min facebooksida och på instagram så det finns många möjligheter och sätt att svara på. En liten varning, det kommer vara frågor av varianten ”berätta om…” så det kan vara idé att formulera dem i blogginlägg… Jag antecknar en poäng/lott per besvarad fråga vilket betyder att var och en kan få max fyra lotter. Priserna är fyra stycken paket innehållande några av mina favoritfiktiviteter 2013.

Första frågan kommer om en timme!

 

5 svar på ”Fiktiv november”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.