En liten helg

Jag och katten har varit ensamma sen i torsdags och det är ju minst sagt en upplevelse med all tystnad som uppstår… Fredag kväll var väl sådär med ovana inför ensamhet och oförmåga att ta mig för något men sen tog det sig. Här har lästs, sovits länge, bloggskrivits i timtal, nostalgitittats (ja, redan!) på några särskilt bra Veronica Marsavsnitt och inletts titt av en ny engelsk, historisk tv-serie. Jag har ätit chips till lunch gjort absolut ingenting nyttigt och druckit oerhörda mängder kaffe. En mycket bra helg med andra ord, nu längtar jag så jag nästan går sönder efter allt ljud som är min familj. Fyller väntan med lite läsning och lite mer kaffe… Hur är er helg? Enligt instagram har ni alla varit på Halloweenfest…

6 svar på ”En liten helg”

 1. Jag har inte varit på Halloweenfest i alla fall… (: (; Även jag har bloggat lite, jobbat lite och t.ex. läst ich pötat i rabatten samt kollat på skräckis med sambon… (:

  Svara
 2. Jag har varit på Halloweenfest 🙂 Men jag har också läst. Dock ingen skräck, för en gångs skull, men lär ändå få skräck så det räcker och blir över för ikväll hade vi tänkt ha skräckfilmsafton här hemma 🙂

  Svara
 3. Min helg har bestått av sociala aktiviteter (filmkväll hos grannnen, middag hos föräldrarna samt play date för Selma), och städning (närmare beskrivning totalt onödig). Halloween är jag inte särskilt mycket för, så döm om min förvåning när jag plötsligt började Halloweenpyssla med barnen i fredags. Jag är förmodligen pragmatisk i min personlighet. Det låter som om du hade en skön helg, och jag tror det är bra att få längta efter den där ljudnivån ibland.

  Svara
  • Vi har haft diametralt olika helger men är båda nöjda, bättre kan det inte bli 🙂 Jag har inte lyckats uppnå någon intressenivå kring Halloween och skulle nog snarare beskriva mig som rätt anti. Allhelgonahelgen med gravljuständning och eftertanke ”firar” jag dock gärna…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.