21 april 2024

En barn- och ungvecka får det blir!

De senaste månaderna har jag läst en del ungdomsböcker vars recensioner jag samlat på hög för att kanske göra en temahelg. Men så drabbades jag av barnbokslängt också och läste en hög böcker för lite yngre barn häromdagen och plötsligt hade jag nog mycket material för en hel vecka. Så med undantag för en ny tävlingsfråga på fredag och kanske något annat som måste kommuniceras så kommer bloggen helt ägnas åt barn- och ungdomsböcker den här veckan. Det kommer bli minst sju recensioner och lite annat smått och gott. vi drar igång om en liten, liten stund.

3 tankar på “En barn- och ungvecka får det blir!

  1. Men vad roligt! Blir så glad när barnlitteratur uppmärksammas. Nyckeln till böckernas värld är bland det viktigaste vi jan ge våra barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.