Bokcirkla med mig!

Jag gör ett instick i barn- och ungveckan med något helt annat. Från idag och genom hela hemska november, lite mindre hemska december och sen rätt jobbiga januari så kommer jag hålla i en facebook-bokcirkel kring Alice Munros Brinnande livet, på arbetstid – värsta lyxen! Jag hoppas på att vi ska bli några stycken som diskuterar kring novellerna, det är helt fritt att diskutera om en eller hänga på samtalen kring alla. Två novellsamtal i veckan kommer inledas och sen är det bara att haka på när det passar. Cirkeln finns på Forshaga biblioteks facebooksida och alla är välkomna att delta, också de som aldrig satt sin fot i Forshaga 😉 Hoppas vi ses där, bokcirkeln hittar du här.

Munro1

2 svar på ”Bokcirkla med mig!”

    • Tack snälla för att du tipsat! Jag hann inte alls med när din cirkel fylldes tyvärr, hoppas på att vi ska bli några stycken på det här sättet också så jag får prata Munro jag också 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.