#fiktivnovember, inspirerande läsupplevelser

Nu har tävlingen/överlevnadsstrategin #fiktivnovember pågått i en vecka. Det är fortfarande fritt fram att svara på första frågan, fråga två dyker upp här på bloggen om en liten stund men jag tänkte att det kunde vara dags för en liten sammanfattning av den här veckan. Och så är jag förstås skyldig er mitt eget svar på frågan 🙂

Min bästa läsupplevelse för året illustreras av ett av mina första instagramfoton och råkar sammanstråla med en av mina allra bästa böcker för året. Det var tidig juli, solen sken och jag hade det alldeles lagom varmt och skuggigt i vår hammock på balkongen. Där fanns kall cider och en riktigt tjock fantastisk bok. Läsningen inkluderade lycka över en författares fulländning, glädje över en väldigt fin sommar, några veckor kvar till semester och på det en redig fulgråtattack mot slutet av boken. Vad mer kan en önska sig? 

Fler läsminnen hittar ni i kommentarerna till mitt första tävlingsinlägg. Dessutom har många skrivit inlägg på sina bloggar, en länklistan finns här nedan. På instagram hittar ni läsinspiration om ni söker på #fiktivnovember. Läs, njut och försjunk i alla minnen av bättre tider, läsning (och tv-serier) är det enda sätt jag vet att fly från november…

I Elinas bokhylla
Feministbiblioteket
Pepparkaksbokhyllan
Fantastiska berättelser
The book and the teacup
…and then there was Beatrix
Bokdivision
Bocoholic
Booksabc
Ugglan och boken
Litteraturkvalster
Och dagarna går
Tant Augustas tekopp
Bokdamen
Mamma Jakeline
Boksmurfen
Lottens bokblogg
Den glada försökskaninen

Är ni förresten nyfikna på vad som ligger i vinstpotten i den här tävlingen? Håll utkik på instagram i veckan så lovar jag att ge er några ledtrådar. Jag kanske till och med lägger ut bilderna på bloggen om ni har tur 🙂 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.