Jag är liksom lite nominerad

På tal om att lysa upp novembermörkret… Strax innan jag gick på lunch idag kom det där pressmeddelandet från Forma Books blog award, och så fick jag glädjegråta lite i pastan, nästan i alla fall. Äran i att bli nominerad igen, och två gånger… Jag har inte ord, och jag brukar ha ord.  🙂
Blogaward_rosta_mig
Juryns motiveringar (som jag kommer trycka mot hjärtat länge) ser ut såhär:
Årets bokblogg

Skriver oerhört fängslande och oängsligt där böckerna sätts i ett större sammanhang. PS. Vi älskar högerspalten. PS2. Vi älskar layouten.

Årets bokrecension (Kroppspanik)

Vi applåderar denna fantastiska recension och reflektion där det märks att boken verkligen har gjort sitt jobb – att läsaren tänker vidare utifrån sitt eget perspektiv.

Precis som förra året så bryr jag mig inte väldigt mycket om vem som vinner och blir Årets bokblogg, jag kommer leva länge på att några har tyckt att jag är bra. Och återigen har jag bästa sällskapet! Breakfast Book Club är en institution och superbra på socialt läsande som jag tycker är så himla viktigt! Marcusbiblioteket är en av mina absoluta favoritbloggar just nu – alltid välskriven, alltid nördigt underbar. Det är en stor ära att vara nominerad tillsammans med dem!

När det gäller Årets recension så är det en kategori jag själv inte nominerade i (förlåt!) för att jag tycker det är så väldigt svårt, det är lite omöjligt att skilja ut en text från en helhet tycker jag. Men jag är förstås oerhört hedrad och glad att andra var mer nomineringsvilliga och att det är just min text om Kroppspanik som lyfts fram. Om ingen röstar på den så är det ok (de två mednominerade recensionerna är väldigt bra!) men jag hoppas att nomineringen betyder att ännu fler läser den och reflekterar vidare. Det är en recension som är viktig för mig och i vilken jag la ner väldigt mycket personligt på gränsen till att jag inte var säker på om jag skulle våga publicera (så mycket för det där ”oängsligt” i motiveringen)…

Tack till er som nominerat mig och tack juryn som tycker om Fiktiviteter! Gå gärna in och rösta på den och de du gillar bäst! Och glöm för allt i världen inte den tredje kategorin, Årets nischade bokblogg, där jag hittade några nya bekantskaper som jag absolut ska återkomma till!

19 svar på ”Jag är liksom lite nominerad”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.