Tv-tittandet så här långt

OMG, för att tala med kidsen (men de har väl lämnat det bakom sig nu antar jag, uttrycket får stå kvar som en hopplös kvarleva från svunna tider) – som jag sett tv-serier på slutet! Jag har förvisso tappat lite av det där att låta er bestämma men ni blir inte arga va? Jag har tryckt i mig och gått totala bananer över Veronica Mars två första säsonger. Jag har sett lite engelskt historiskt drama och Mitt så kallade liv. Jag är mitt inne i BBC:s The Village och jag ska snart se Broadchurch med maken plus att vi sett om Firefly och nu är inne på Buffys femte säsong. Mitt intresse för att titta har svängt lite mot slutet och jag läser mer igen nu men oj vilken resa det varit. Som utlovat kommer jag rapportera sista helgen i november och i dagsläget sitter jag här med åtta inlägg, vem vet var det ska sluta…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.