#fiktivnovember icke-boklig inspiration

Jag vet inte hur det är för er men min november är helt klart lite ljusare och lättare i år (vilket delvis beror på det här men helt klart också på den här tävlingen). Den här veckan har ni berättat om era bästa ickebokliga fiktiviteter från året. Det har betytt en massa nya tv-serietips bland annat (och minnen från operabesök, resor, museer, musik mm), inte så smart fråga av mig kanske med tanke på att jag inte direkt lider brist på tv-serier… Men tack för tipsen, jag är så himla glad att jag vet vad jag ska göra också framöver 😉

Min bäste ickebokliga fiktivitet i år är föga förvånande just en tv-serie. Närmare bestämt Veronica Mars. Jag är helt kär i serien, Veronica, Logan, känslan, humorn, svärtan – allt! Jag kommer skriva mer om det och den när jag sammanfattar min tv-seriemånader i slutet av november. Jag skriver för tillfället på ett monsterlångt inlägg om VM och dess effekt på mitt liv.

Vill ni veta vad mer en kan se, lyssna till och uppleva för att liva upp sitt liv så tycker jag att ni ska kolla kommentarer och länkar till det här inlägget, och på instagram söker ni på #fiktivnovember för tips.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.