#fiktivnovember Fråga 4

Fiktivnovember.JPGFör att fira Fiktiviteters sedan länge timade fyraårsdag tävlar vi nu i fyra veckor om fyra överraskningspaket. Sista dag för besvarande av frågorna är lördagen den 30 november, vinnarna utropas högtidligen den 2/12. Frågorna kan besvaras på följande sätt:

 • I egen blogg – glöm inte att lämna länk i kommentarerna till detta inlägg.
 • I kommentar till respektive frågeinlägg.
 • Facebook – som kommentarer till respektive frågeinlägg på bloggens facebooksida.
 • Instagram – det går bra att kommentera den särskilda frågebilden jag (fiktiviteter där också) lägger ut varje fredag eller att lägga ut ett inlägg under hashtag #fiktivnovember, tagga mig gärna för säkerhets skull!

Fråga 4: Berätta om något du ser fram emot bortom november!

Nu är vi snart ute på andra sidan hörrni! Snyggt jobbat av oss! Därför tänkte jag att vi ska blicka framåt och tala om längtan. Själv ser jag mycket fram emot min teaterresa till London och Stratford i januari. Och lussekatter. Och våren… Ni?

 

Tack till Bokii (Ljudböcker och E-böcker), Natur & Kultur och X-publishing  som sponsrat med priser!

45 svar på ”#fiktivnovember Fråga 4”

 1. Julen om man ska ta en speciell händelse! Den kommer firas i Kiruna med mammas sida av familjen och det kommer vara jättemysigt att få vara med dom igen under julen. Brorsan pyntar alltid utsidan av sitt hus jättemycket och det är riktigt härligt att gå förbi på kvällen i mörkret och bara titta på allt som lyser. Det ser jag verkligen fram emot!

  Annars ser jag faktiskt fram emot allt, nästa år, livet! Det låter säkert helflummigt men jag gör det. Ser fram emot dagen jag får en egen lägenhet, att få inreda den, att få komma till ro i ett eget hem, att få ett jobb, att få bli bättre och starkare i mig själv, ja allt möjligt! 🙂

  Svara
 2. Jag ser fram emot julen med, förhoppningsvis, hela familjen samlad. Med två syskon i två andra länder och ett syskon som hoppar och far mellan olika länder så är det inte så ofta som vi är samlade allihop. Ibland firar vi jul tillsammans ibland inte. Vi får se hur det blir i år. Hur det än blir så ser jag alltid fram emot julen.

  Svara
 3. Jag ser fram emot den 18 januari, dagen då jag (förhoppningsvis) krånglat mig igenom mina sista tentor i fysik och matte någonsin och får börja kämpa mig igenom kemin istället 🙂
  Annars ska det givetvis bli skönt med jul. Det ska bli kul att träffa alla gamla kompisar som flyttat till olika hörn i landet och som kommer hem över jul.

  Svara
 4. Den närmaste händelsen som jag ser fram emot är den julkortskurs som jag ska hålla första advent på mitt bibliotek, där jag är timvikarie. Jag har just fått reda på att det kommer sju förväntansfulla personer som vill lära sig att knåpa ihop snygga gammaldags kort, så i skrivande stund sitter jag och pillrar med materialet som de ska få använda, jag skriver steg-för-steg-beskrivning, jag funderar över vilka tekniker som jag ska demonstrera… Jätteroligt att förbereda, och förhoppningsvis också en lyckad kurs. Jag är också glad över att ha fått förtroendet från mina kollegor att hålla i den här typen av aktivitet; även om jag ”bara” är vikarie så blir jag behandlad som en i gänget och det är så himla skönt.

  Svara
 5. Jag ser fram emot 13 mars 2014. Då är det dags för Art on Ice i Stockholm och för mig som älskar koståkning (titta på inte delta själv) är det en riktig höjdpunkt.

  Svara
 6. Jag ser fram emot sommaren då jag tar studenten och äventyren som kommer efter det! Jag ska åka till Afrika och volontärarbeta, vilket har varit en dröm länge. Att få göra något så givande och uppleva en totalt annan verklighet än den här hemma ska bli otroligt häftigt och lärorikt.

  Svara
 7. Jag ser framemot våren då man kan träna hund ute utan att fingrarna blir istappar och vill trilla av + av jag då hoppas vara redo för att våga tävla. Mina nerver är inte så tävlingssugna.
  Men mest så hoppas jag verkligen på att få bli gravid igen för vi hoppas verkligen på att få äran att få ett till barn men det får man ju se om det är möjligt.

  Svara
  • Jag håller tummarna för att du ska få bli gravid riktigt snart, den där väntan och osäkerheten kan vara riktigt plågsam!

   Och jag förstår att hundträningen är både lättare och roligare utan istappar, lycka till med framtida tävlande!

   Svara
 8. Jag längtar till några av de aktiviteter jag har inplanerad i december som en tripp till Köpenhamn med nära och kära. Jag skall också för första gången våga mig på en fika med några ur #boblmaf – nervöst!!! Sen har jag ett par tre avkopplande veckor hos älsklingen i Strömstad att se fram emot över jul- och nyår. Förhoppningsvis mår jag därefter bättre. Det ser jag också fram emot.

  Svara
 9. Jag ser fram emot flera saker, bl.a. det vardagliga livet eftersom jag i flera år levt ett ganska rotlöst liv på resande fot. Jag ser fram emot sånt jag nu kan njuta av, som att rida regelbundet. Jag ser även fram emot ett ev. hundköp. Och så ser jag fram emot vad som kommer att hända framåt sommaren när mitt vikariat går ut och jag inte har något jobb. Lite läskigt, men samtidigt spännande 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.