13 april 2024

Bloggtipsa mig!

Min lista över bokbloggar är väldigt lång men på tv-seriesidan är det skralare. Tipsa mig om era favoritsidor/bloggar om tv!

Mina bidrag för tillfället är nya sidan tv-dags.se som snabbt blivit en oundgänglig del av min bloggkonsumtion. Sen länge  älskar jag Georgina Podsnaps betraktelser över engelska serier i synnerhet, på engelska – alltid sjukt välskrivet och roligt. Vad mer? Weird Science sover lite nu men i arkivet finns en oändlig skatt, jag tittar alltid in där när jag vill kolla upp något jag funderar på att se. Och så Vildvittra förstås som skriver mycket om tv-serier och alltid gör det intresant.

Vilka favoritsidor och bloggar läser ni? Vad kan jag inte leva utan att läsa om tv? Tipsa mig! Tack!

 

8 tankar på “Bloggtipsa mig!

  1. Vad bra att du hittat Georgiana Podsnap – jag har ett vagt minne av att jag tänkte tipsa dig om henne för åtminstone något år sedan men jag minns inte om det blev av. Några andra tips har jag tyvärr inte – själv tittar jag knappt på TV.

    1. Det var faktiskt en snäll bloggläsare som mailade mig ett tips om henne för ett tag sen, mycket trevlig läsning 🙂

    1. Jag tror att jag kanske varit inne där en gång och tänkt att det här måste jag komma ihåg, tack för påminnelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.