Bloggtipsa mig!

Min lista över bokbloggar är väldigt lång men på tv-seriesidan är det skralare. Tipsa mig om era favoritsidor/bloggar om tv!

Mina bidrag för tillfället är nya sidan tv-dags.se som snabbt blivit en oundgänglig del av min bloggkonsumtion. Sen länge  älskar jag Georgina Podsnaps betraktelser över engelska serier i synnerhet, på engelska – alltid sjukt välskrivet och roligt. Vad mer? Weird Science sover lite nu men i arkivet finns en oändlig skatt, jag tittar alltid in där när jag vill kolla upp något jag funderar på att se. Och så Vildvittra förstås som skriver mycket om tv-serier och alltid gör det intresant.

Vilka favoritsidor och bloggar läser ni? Vad kan jag inte leva utan att läsa om tv? Tipsa mig! Tack!

 

8 svar på ”Bloggtipsa mig!”

  1. Vad bra att du hittat Georgiana Podsnap – jag har ett vagt minne av att jag tänkte tipsa dig om henne för åtminstone något år sedan men jag minns inte om det blev av. Några andra tips har jag tyvärr inte – själv tittar jag knappt på TV.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.