16 april 2024

Vi är alla vinnare

Fiktivnovember.JPGNovember är slut och överlevd vilket måste betraktas som en framgång och en vinst, i alla fall känns det så för mig. Nu blir det lite ljusare, först på artificiell väg genom adventsljusen och sedan på helt naturlig väg.

Lite extra mycket vinnare är förstås de fyra lyckliga vars namn drogs ur brödkorgen av mina entusiastiska lottdragare/avkommor. De som har fina paket att vänta i brevlådan är: Tant Augustas tekopp, Litteraturkvalster och småtankar, Fantastiska berättelser och Lovisa. Jag har mailat er angående adress och sånt. Grattis!

6 tankar på “Vi är alla vinnare

    1. Jag brukar inte heller vinna, men brukar å andra sidan aldrig vara med och tävla/dra lotter heller, det kanske kan bero på det… Jag packar i ordning paketen nu och förhoppningsvis hinner jag få iväg dem imorgon 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.