Inför London

Som ni kanske hört, det kan ha varit svårt att undgå under #fiktivnovember då jag tjatat en aning, så åker jag till London i början av januari. Det blir Wolf Hall i Stratford och Shakespeare med David Tennant i London + ett besök på Forbidden planet och förstås en raid bland huvudstadens bokhandlar.

Har ni tips på vad jag inte får missa mer? Det hinns ju inte med så väldigt mycket med tanke på vårt späckade schema men någon liten grej kan jag nog trycka in om den är livsnödvändig 🙂

En fråga som är helt öppen är det där med läsning. Jag har bestämt att jag inte ska ta med någon enda bok utan nöjer mig med eboksläsaren, men med vad ska jag fylla den? Vad har ni läst på slutet (i vilket format som helst förstås) som kan lämpa sig? Det är bra om den inte innehåller flygkrascher eller så men i övrigt är jag öppen för det mesta.

6 svar på ”Inför London”

  • Jag började läsa den i våras och den verkade väldigt bra men allt för tung för mig då, kanske är det dags nu. Kanske…

   Svara
 1. Jag tycker du ska läsa någon bok som utspelar sig i London. Tyckte själv det var helt perfekt att läsa Austers Mirakelnatten när jag var i New York. (Sedan, när du ändå är i London, kan du passa på att spana lite efter Brett Anderson). Önskar dig och herr Fiktiviteter en riktig trevlig resa.

  Svara
  • Ja, jag är nog väldigt sugen på något londonskt, vem vet, kanske håller jag fortfarande på med Aldermans arvinge då, mer Londonbaserat än så blir det inte 😉

   Svara
 2. Åh London är helt underbart åker också tillbaka i Januari dock för att se musikal och gå på Harry Potter Studio Touren. Beror på vad du vill ha med Philippa Gregory skriver mycket om Engelsk historia och jag tycker dem är bra, men är ju en engelsk historienörd 😛

  Svara
  • Jag är också nörd på såväl England som historia och i kombination är det oslagbart. Philippa Gregory är helt ok men jag har läst det mesta, ska kolla runt i genren dock, tack för tipset!

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.