Det är mycket nu…

Jag hade stora (nåja) planer för december här på bloggen. Men sen kom december över mig som en stor fet stressfilt. Fint stress med julfester och lussefikor och allt vad det är men lik väl en hel hink av fullt upp. Därav en blogg med främst recensioner just nu. Och det är inte heller det sämsta för jag har läst himla bra böcker som jag inte hunnit berätta om än. Hoppas ni har det bra och att ni inte drunknar i ljusslingorna, och att ni hittar lite lästid också (om ni vill alltså annars är det helt ok att ägna all ledig tid åt att stirra på ljusreflektioner i fönstret också har jag märkt, det är vilsamt…)!

4 svar på ”Det är mycket nu…”

  1. Jag är glad att jag ens får några recensioner skrivna i bloggen … Det här med att jobba 80 % och plugga ger inte direkt någon tid över till den stackars bloggen. Eller lästid, för den delen.
    Men jag hoppas få lite mer tid i jul, och att den inte helt äts upp av pluggmåsten!

    Svara
    • Jobb och plugg är en kämpig kombo, jag hoppas att du får en riktigt vilsam jul och massor av sammanhängande lästid utan pluggmåsten!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.