2 svar på ”Uppsamlingsvecka för recensioner pågår!”

  1. Åh, jag får nog göra något liknande i veckan. Insåg häromdagen att det snart är nytt år och att man borde skriva bästalistor och sånt.. Och här har jag inte recenserat säkert tio böcker!

    Svara
    • Jag ligger jättemycket efter och kör för fullt den här veckan men det kommer ändå inte betyda att jag hinner reca allt före årsskiftet, det blir eftersläntrarrecensioner efter nyår, som vanligt, men det gör inte så fasligt mycket, bara jag lyckas göra mig av med de stora högarna väntande böcker. Jag tror att jag snart fått med alla som har något med topplistan att göra i alla fall (men jag läser ju å andra sidan vidare så nya kandidater kan ju också dyka upp i sista stund)…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.