Tror ni jag överlever?

Tror ni att den lättlästa högen med underhållning nedan räcker till för att lotsa mig genom den stundande läslustdödaren som vanliga mugglare brukar kalla februari? Det känns rätt hoppfullt just nu men en vet aldrig när den förstenande läströttheten sätter in. Men det är ju tack och lov inte som att jag saknar tv-serier att titta på heller om det kniper… Hur laddar ni inför februari?

10 svar på ”Tror ni jag överlever?”

 1. Jag känner mig faktiskt väldigt laddad inför februari som läsmånad. Till skillnad från flera tidigare månade kommer februari nämligen inte bestå av uppsatsskrivande. Jag har USA-tema på bloggen och ser fram emot många intressanta läsupplevelser. Kom gärna med boktips!

  Sen vill jag bara påpeka att du faktiskt klarade februari 2013 utan lässvacka! Det finns hopp.

  Svara
  • Härligt att du är laddad! Det känns skönt för mig att ha förra februari i ryggen, det känns som att det kan gå vägen 🙂

   Svara
 2. Starcrossed serien är riktigt bra som du har bunkrat upp med! Jag satsar på att läsa de olästa böckerna jag har hemma (inte alla tyvärr) eller några omläsningar så vet man vad man får 🙂

  Svara
 3. Februari kommer för mig mest bestå av att komma ikapp med pluggandet och att försöka lära mig allt på mitt nya jobb, men nog ska jag försöka klämma en och annan ungdomsfantasy där emellan tänkte jag! Håller just nu på med femte Mortal Instruments, tyckte jag skymtade en sådan i din hög också?

  Svara
  • Låter som du har fullt upp men Mortal instruments kan nog vara perfekt som avkoppling då. Jag har inte hunnit lika långt som du, är bara på tvåan…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.