Inspiration önskas!

Men hjälp hörni! Jag har noll bloggfantasi just nu, har ingen aning alls om vad jag ska skriva förutom recensioner. Tyvärr sammanfaller inte detta med insomnad blogglust – jag vill skriva men vet inte vad… . Finns det möjligen något ni vill läsa här, något ni vill veta om mig eller mitt läsande. Fritt fram för frågor, önskerubriker och ämnen alltså – hjälp en gammal tänktrött bokblogg genom vintern, skänk en tanke! Typ.

10 svar på ”Inspiration önskas!”

  1. Undrar hur snabbt du läser böcker? Hur lång tid tar det för dig att läsa en bok på ca 400 sid? Och fråga nr 2 är hur mycket av din fritid läser du böcker?

    Svara
  2. Tack för alla era inspirerande förslag! Inlägg kommer att dyka upp under de kommande veckorna, fortsätt gärna peppra mig med bloggtankar under tiden 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.