Januari som läsmånad – högsta betyg!

Jag har läst åtta böcker i januari. Två fulla femmor (den ena recenserades i tisdags och nästa kommer imorgon), två nästanfemmor, en trea och resten fyror enligt mitt betygssystem. Det är ju helt sjukt bra resultat det. Läsåret 2014 har helt enkelt börjat mycket, mycket bra. Hur har läsjanuari behandlat er?

14 svar på ”Januari som läsmånad – högsta betyg!”

 1. Tackar som frågar, det har varit en rätt bra läsmånad tycker jag. Kämpar nu med att hinna klart med Glaskupan senast fredag då den är en del av jordenruntutmaningen, sista stoppet.

  Svara
  • Jag börjar också känna av mattas läslust och då blir det ännu viktigare att böckerna jag faktiskt lägger tid på är bra

   Svara
  • Fy för influensa men hurra för Steglitsan! Jag har aldrig lärt mig det där med ljudböcker men kan absolut tänka mig att det borde vara perfekt för sjukläsning, måste prova nästa gång förkylningen slår till!

   Svara
 2. Jag kan bara hålla med! Jag har inte heller hunnit läsa så många böcker (bland annat på grund av att jag har flyttat, så det får väl ses som en rimlig ursäkt) i januari, men eftersom att de jag faktiskt HAR läst har varit Hugh Howeys silo-böcker och The Lies of Locke Lamora, så kan jag inte säga något annat än wow. Två nya författare och två böcker rakt upp på topplistan, det är en bra läsmånad det 🙂

  Svara
  • Det behöver absolut inte vara många, det räcker med en om den är superbra. Silo-böckerna ska jag läsa i vår har jag tänkt och jag har förstås löjligt höga förväntningar…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.