Veckan som gått

Den här veckan har  jag försökt lyfta fram den feministiska läsningen en aning och jag har recenserat Fittstim, ungdomshäxor, rövarbrudar och Virginia Woolf. Och så har jag lanserat vårens temadag, om Maria Lang. Inte så illa pinkat för en vecka om ni frågar mig, och det gör ni ju. Om en liten stund kommer en text om den här dagen och sen tänker jag ägna resten av helgen åt att läsa vad ni skrivit av kvinnodagskopplade inlägg, lämna gärna en länk i kommentarerna på sånt ni skrivit själva eller tycker att jag/vi ska läsa!

Och förresten, vill du ha mer läsinspiration så finns alltid min läslista från i januari. Och så har novellantologin Vår kamp (av bland annat allas vår Helena Dahlgren) kommit i dagarna, jag har tyvärr inte hunnit läsa särskilt mycket i den under veckan men det jag sett verkar väldigt lovande.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.