13 april 2024

Om hur det går med det där som absolut inte är ett köpstopp

För precis ett halvår sen skrev jag ett inlägg om hur jag behövde ta tag i mig själv och mitt köpbeteende. Att det började bli lite stressigt att jag bara samlade på hög och inte läst de där högarna. Att jag borde sluta köpa böcker tills jag läst i alla fall ett hyllplan av de böcker jag redan hade på vänt. Jag lovade att rapportera efter sex månader och här är vi nu.

Hur det gått? Jovars, jag har inte köpt särskilt mycket böcker alls och dessutom har jag varit väldigt återhållsam med att önska mig recensionsexemplar. Jag har läst en hel del av de där väntande böckerna, närmare bestämt 20 stycken sen i oktober. Jag är mycket nöjd med mig, och stressen har faktiskt minskat. Jag kör på med min hyllvärmarboktolva och min kamp mot det dåliga lässamvetet så ska jag nog få ordning, lugn och läsaromröstning nog att snart hänge mig åt en episk bokbeställning. Det saknas inte böcker på önskelistan…

2 tankar på “Om hur det går med det där som absolut inte är ett köpstopp

  1. Vad duktig du är! Jag har inget direkt köpstopp, men jag har inte köpt alls mycket böcker, tills för nån vecka sedan, då beställde jag hem ett drömpaket av böcker. Rätt skönt faktiskt! Plus att man då inte spontanköper böcker på samma sett som man kanske inte riktigt har lust att läsa 🙂 Men om jag känner mig själv rätt får vi se hur länge det här håller i sig 😉

    1. Det är ju väldigt trevligt att kunna unna sig ett riktigt höjdarpaket som en planerat för ett tag istället för massor med spontanköp som en, som du säger, sen kanske inte ens har lust att läsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.