Ett ljus i mörkret

Vi är ju några som ägnar oss åt väntan och boklängtan och önskegooglingar här i bokbloggosfären och när det nu meddelas (av Uppsala English bookshop på instagram, alla andra har möjligen vetat om det i månader men för mig är det alldeles underbart nytt) att det kommer en ny Tana French i augusti så är det en mycket välbehövlig ljusglimt i min längtansvärld. I dagarna kommer förvisso S. J. Bolton med en ny Lacey Flint men jag vet inte jag om det egentligen är något att längta efter, jag hade nog hellre sett en liten paus för Lacey. Men läsa ska jag förstås. Att Christine Falkenland snart kommer med en ny bok glädjer betydligt mer. På den riktigt tunga väntansfronten ser det dock väldigt jobbigt ut just nu. Justin Cronins avslutande bok i The Passage-trilogin väntas i oktober 2015 och Hilary Mantels slut för Cromwell finns inte ens på kartan. Har ni några riktiga längtansböcker att locka med? Och visst är det fantastiskt med en ny French!?!

4 svar på ”Ett ljus i mörkret”

 1. Låter bra med en ny Tana French, och SJ Bolton också för den delen, även om jag nog inte kommer läsa dem förrän de finns på svenska, vilket ju betyder ytterligare väntan 🙂

  Svara
 2. Men hur har du missat det? Jag känner mig på något vis ansvarig, att jag inte orerat tillräckligt om detta 🙂

  Inga andra akuta längtansböcker just nu tror jag, däremot längtan efter böcker i hyllan jag inte hinner läsa, just nu är jag ovanligt nog akutsugen på hugh fantasy, Game of Thrones-femman eller andra Patrick Rothfuss t.ex. Och Kristin Cashore skulle jag visst ta mig an också..! Du hör ju!

  Svara
  • Jag tycker att vi skyller på dig helt enkelt, för det kan ju inte vara så att jag har varit ouppmärksam 😉 Det är faktiskt inte ens omöjligt att jag har läst om det tidigare (och till och med kommenterat) men sen glömt bort det. Kanske blir jag glatt överraskad i höst när jag upptäckt att det kommit en ny Tana French som jag inte hade en aning om 😉

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.